• Tid til at indsende Lokaletilskudsregnskab 2022

  Nu er det tid til at indsende regnskab for modtaget lokaletilskud 2022 via. www.forening.rebild.dk. Fristen for at indsende lokaletilskudsregnskabet er den 1. april 2023 kl. 23.59.

  Vigtigt for ALLE godkendte folkeoplysende foreninger i Rebild Kommune:
  Alle godkendte folkeoplysende foreninger i Rebild Kommune, skal indsende årsregnskab underskrevet af den samlede bestyrelse, som også indsendes via. lokaletilskudsregnskab ´formularen` (også selv om man ikke har modtaget lokaletilskud). Det betyder blot at i udfylder medlemstal og vedhæft årsregnskabet i bunden, indsender og underskrifter med NemID og eller Mit ID.  

  Vær her opmærksom på, regnskabet ikke er gået igennem før alle parter har skrevet under på regnskabet med NemID og eller Mit ID.   

  Husk at opdaterer kontaktoplysningerne på foreningsportalen, hvis der er sket ændringer i forhold til formand, kasserer og kontaktperson.

  Hvis I har spørgsmål eller brug for hjælp, skal i endelig kontakte mig.

  Med Venlig Hilsen

  Camilla Framnes

  Mail: cafr@rebild.dk 

  læs mere
 • DIF og DGI’s foreningspulje er åben for ansøgninger

  Går jeres forening med ønsker om og idéer til udvikling af jeres rammer for fællesskaber og samlende aktiviteter, så er det bare om at søge puljen! Idrætsforeninger kan nemlig nu søge økonomisk støtte gennem DIF og DGI’s foreningspulje, som hvert år uddeler ca. 44 mio. kr. 

  Formålet med DIF og DGI’s foreningspulje er, at støtte hverdagens fællesskaber og skabe rum til udvikling i idrætsforeningerne.

  Ansøgningskriterier og ansøgningsfrist med videre kan ses her: Søg DIF og DGI's foreningspulje

  Skal I have sparring eller hjælp til at søge er I meget velkommen til at tage kontakt til mara@rebild.dk

  læs mere