Himmerlands Bueskyttelaug

Hyggelig bueskydning i hjertet af Himmerland.

Vi er to foreninger under samme tag, og deler både træningsfaciliteter og træningsaftener. Vi er lokaliseret i både i Rørbæk og Nørager, hvor vi også har vintertræningslokaler. Det foregår om mandagen i hallen i Rørbæk og om torsdagen i cykelkælderen under Sortebakkeskolen i Nørager. Om sommeren skyder vi på vores udendørs-feltbane, som ligger mellem Ravnkilde og Mejlby.

I Himbula og Himmerlands buejægere er der plads til alle. Vi har en løs og venskabelig tone, og på vores træningsaftener er der mulighed for at træne seriøst, hygge sig med sin skydning – eller blot få sig en snak med de andre klubmedlemmer.

I klubben er alle buetyper repræsenteret. Medlemmerne skyder med alt fra fine, hjemmelavede langbuer, til de mest moderne compoundbuer. Vi har uddannede instruktører, der kan hjælpe dig med at blive en bedre skytte, uanset buetype.

Himmerlands Bueskyttelaug

9610 Nørager, Danmark