Rebild Sportsrideklub

Rebild Sportsrideklub (REB) blev stiftet den 25. marts 2008, men der har været rideskole på Vestre Primærvej 7 siden faciliteterne blev indviet i 1986.

På REB tilbyder vi opstaldning, elevskoleundervisning på elevpony/elevhest eller egen pony/hest samt privatundervisning i både dressur og spring. Derudover har vi også et samarbejde med Rebild Rideterapi - dette kan man læse meget mere om her: Rebild Rideterapi.

Rebild Sportsrideklub´s målsætning er at kunne tilbyde hesteinteresserede borgere i Rebild Kommune mulighed for at udvikle og udøve deres interesse for heste og ridesporten, at kunne tilbyde moderne og tidssvarende opstaldning i Støvring samt at kunne tilbyde gode ridefaciliteter.

Følg også klubben på facebook, hvor vi både har en officiel side, en side for medlemmer og en side for opstaldere.

Vestre Primærvej 7

Kontaktperson:  Heidi Pugholm