De Gule Spejdere Rold Skov Gruppe

DE GULE SPEJDER I DANMARK

Rold Skov Gruppe

Velkommen til Rold Skov Gruppes hjemmeside

Vi er en spejdergruppe under De Gule Spejdere i Danmark, med tilholdssted på spejdergrunden mosevej 40 i Skørping, hvor vi har vores dejlige bjækehytte lige op af skoven.

Vi lægger vægt på de traditionelle spejderfærdigheder: Friluftsliv, Ansvar, Kammeratskab, Samarbejde og Hjælpsomhed.
Vi søger at udvikle børn og unge til opmærksomme, initiativrige og ansvarsbevidste samfundsborgere igennem leg og konkurrencer.
Vi arbejder ud fra princippet om at børn leder børn under vejledning af voksne ledere, da det efter vores mening er med til at lære børn og unge sammenspillet imellem at lede og blive ledet, hvilket er vigtigt for senere i livet at kunne indgå i samfundet på en positiv måde.

- The patrol system leads each boy to see that he has some individual responsibility for the good of his patrol. -

- Patruljesystemet lader hvert barn se, at det har et individuelt ansvar til gavn for patruljen. -

Sir Robert Baden-Powell

De Gule Spejdere Rold Skov Gruppe