Støvring eSport

Foreningens formål er at samle interesserede indenfor esporten, afholde åbne spilleaftener, faste træningstider, turneringer og arrangementer såsom LAN party mv. Vi er ikke afgrænset til medlemmer fra Støvring men er en forening for alle interesserede i hele Nordjylland.

Vi har specielt fokus på at være en socialt inkluderende forening hvor der er plads til alle. Ligeledes har vi fokus på at der hører en sund krop og sjæl til hvis man gerne vil perfome i eSport. Derfor har vi altid fysiske aktiviteter ifm. vores træning, turneringer og aktiviteter.

Foreningen er i kraftig vækst og bygger på nogle solide værdier såsom respekt, ansvarlighed, fællesskab, uddannelse, læring, sportmanship og fairplay. Støvring eSport er stærkt forankret i Støvring, men medlemmerne tæller folk fra hele Nordjylland.

Vi holder til i Grangårdscenteret i Støvring.

Støvring eSport

Grangårdscentret 27