Støvring Badminton

Støvring Badminton har som formål at kunne tilbyde badminton til alle interesserede i Støvring by og omegn, og således bidrage til at fremme badmintonsporten og dermed idrætten generelt i Danmark. Med udgangspunkt i Arena Himmerland ønsker Støvring Badminton at skabe rammerne for et godt og spændende klubliv, hvor godt kammeratskab og god stemning er i højsædet. Støvring Badminton er en breddeklub, hvor der er plads til alle med fokus på at kunne tilbyde kvalitetsbevidst træning, uanset niveau. Det er vigtigt for Støvring Badminton, at bidrage til at skabe et godt samarbejde mellem trænere og spillere/forældre, samt øvrige aktører så som sponsorer, institutioner og andre foreninger.

Vil du spille badminton?

Der kræves ikke store investeringer for at spille badminton. Du kan spille i det tøj, du har lyst til, men det er vigtigt, at du har et par gode indendørs sko med hvide såler. Du behøver ikke købe en dyr ketcher til at starte med og har du brug for at låne en ketcher i starten, skal du bare sige det til din træner. Skal du ud at købe en ny ketcher, kan du få god vejledning i forretningerne og du er også velkommen til at spørge din træner om gode råd. Det er helt okay at tage et par prøvetimer før indmeldese.

Frivillig/Sponsor

Som de fleste andre idrætsklubber drives Støvring Badminton af frivillige og vi er derfor meget afhængige af, at forældre og andre vil give en hånd med i ny og næ. Hjælpen fra vores Frivillige og den økonomiske støtte fra vores sponsorer er af afgørende betydning for Støvring Badminton.

Støvring Badminton

9530  Støvring