Rebild Taekwondo Klub

Rebild Taekwondo Klub - Hwa Rang Moo Chang

Hwa Rang har sin oprindelse i Silla kongeriget, der nu er en del af Korea. I Silla gennemgik unge mænd fra adelige familier en stor læring inden for kunst, historie og i det hele taget et højt bogligt niveau. Ligeledes blev de også uddannet inden for krigskunst og herunder kampkunst. Disse unge mænd blev kaldet Hwa Rangs (Blomstrende ungdom) og udgjorde eliten af forsvaret af landet. Hwa Rang krigerne var kendte for deres gode personlighed, ærlighed, hæderlighed og ikke mindst deres evner til at forsvare sig selv og andre. Særligt var de kendte for deres kamp teknik uden våben, med deres bare hænder og fødder.

Rejsen/ånden “do” er det centrale, rejsen gennem elevens taekwondo udvikling og den udvikling man oplever mellem hvert bælte. Således at man for hvert bælte man opnår, kan binde det stolt rundt om livet, med visheden om at man har fortjent og slidt for sit bælte. I Hwa Rang Moo Chang, Rebild Taekwondo klub er det den personlige rejse der er vigtig, en personlig rejse der giver plads til alle der har viljen og lysten, unge som gamle.

Rebild taekwondo klub blev startet i 2004, hvor en af hovedkrafterne var Kenneth Brink. I dag er Kenneth ikke aktiv i klubben, men er udnævnt til æresmedlem og følger stadig med i klubbens aktiviteter på sidelinien.

I dag har klubben et stort Mon hold, hvor der er træning for de 6-10 årige, her lærer børnene gennem leg taekwondo's bevægelser og mønstre.

Ligeledes har vi et velfungerende voksen hold, der tilbyder træning for elever fra 10-99 år, her trænes i det ordinære pensum. Holdet er bredt repræsenteret fra unge til gamle og fra begyndere til øvede. Vi er endnu ikke blevet kontaktet af en aspirant over 99 år, men hvis det skulle forekomme, er han eller hun meget velkommen.

Træningstider:

Børnetræning                                      MON Hold 5 -10 år:    Torsdag kl. 17.00 - 18.00

Junior/højt gradueret Mon Hold 8 - 14 år:   Torsdag kl. 18.00 - 19.00

Voksenhold fra 10 år :                                                            Tirsdag  kl. 18.00 - 19.30

Torsdag kl  19.00 - 20.30

Højt Gradueret Voksen hold                                                   Tirsdag kl. 19.30 - 20.30

Bemærk: juniorer kan også træne på voksenhold.

Rebild Taekwondo Klub

9520 Skørping