Bælum Sangkor

Bælum Sangkor er et blandet kor med et alsidigt repertoire, der strækker sig fra klassisk kormusik og viser til rytmiske arrangementer, f.eks. spirituals og gospel.

Koret er funderet i Bælum, men medlemmerne kommer fra en stor del af Østhimmerland,  bl.a. fra Terndrup, Arden, Kongerslev, Aalborg og Hadsund.

Vores dirigent, Hanne Møller, er korets omdrejningspunkt. Hanne er en dygtig, entusiastisk, glad, sprudlende og meget inspirerende dirigent.

Koret samarbejder med lokale musikere, og vi har haft stor fornøjelse af dette i forbindelse med vore koncerter. Flere gange om året synger koret sammen med andre kor i Nordjylland ved større arrangementer

Praktiske oplysninger

Vi synger hver mandag på Østhimmerlands Ungdomsskole i Bælum fra kl. 19.30 til 21.30. Vi starter aftenen med en grundig opvarming af stemme og muskler. Derefter arbejder vi med kormusik, og aftenen slutter med en eller flere sange fra Højskolesangbogen.

En gang om måneden har vi fælles kaffebord. Året afsluttes med fællesspisning.

Se mere på sangkorets hjemmeside www.baelumsangkor.dk

Bælum Sangkor er medlem af Danske Folkekor

Bælum Sangkor